sahabat..teman..kawan..

Posted: Wednesday, January 28, 2009 by nsmujahidahnmnor in Labels:
2


alhmdlh sykur kehadrat Ilahi dikurniakan ramai sahabat2 yg memahami..yg concern..yg caring.. bersyukurku pada Allah swt..ni lah kurniaan2 Allah yg adakalanya kite lalai dgn nikmat ni.. kadang bile kite sentiasa bersama..salu jumpe..kite slalu buat biase.. tp bile dah berjauhan ngn sahabat2 kita, kite pastikan merinduii~..

tp tu bukan lah point utama yg nk gtau..sy cume nak share..kdg2 sy salu gak la piker, sy salu nk org memahami sy, tapi, adekah sy ni cukup memahami org di sekeliling sy..?? sy salu harap org akan jaga hati sy, buat baik dgn saya, berkawan ikhlas dgn sy.. tp adekah sy sendiri selalu menjaga hati kawan sy..slalu berbuat baik dgn kawan2, n ikhlasss kah sy berkawan dgn kawan2 sy..

tp tulah manusia kan..sentiasa nak yg terbaik buat diri smpi terpinggirkan org laen..
smoga ukhuwwah yg kite jalinkan dgn siapa2 pon, biarlah atas dasar akidah..biarlah ikhlas..biarlah kekal selamenye insyaAllah..

apepon..sy rinduu shbt2 sy dulu..yg sy kenali sejak di sri hira'...sriaman ( x leh nk snarai..ramei sgt )..shbt2 smiaman ( pon x tersenarai,ramei.kang ade yg kecik ati plk sbb x tuleh nama.haha)..shbt2 smka melor (maaf buat shbt smka melor, sbb sol mmg amat jarang kontek korang..huu)..shbt2 PLKN ( mira, najmi, sal - weii..kite da losttt contact..nik sedih..)..shbt2 KMM ( dak bilik dulu, ayuni,bil,kay,jea,dak f2p4,dak2 liqa' dll) then membe2 UPM ( even 2 months je kite bersama, tp syg korg) n shbt2 d jordan ni ( moga silah kite bertambah erat di hari ke hari ) dan yg sy knl di mane2 je mcm kem / tusyen dsb...:)


haha..ape motip tah..tp sy syg korang seme kawan2..sahabat2.. =) dan aku rinduu sgt2 kt mohz, iman, cumax, jah, mirah, widad ( nila kwn2 dr sek ren smpi skrg)


n thanx belong to my ousmet,hanis yg rajen mlyn karenah sy sepjg ketidaksehatan sy..since mlm xm cons hr tu sy x bape sehat..diserang makhluk 'halus' ->lalu, bdn kna mcm allergy.. + dmm yg x brape pns.. + batok x renti2...hee..so, thanks ye my osmet, hanis + laila + k.amy..hehe

2 comments:

  1. WF:ciktim says:

    uuu~
    syahdu aku baca.
    ikhlas.
    tapi jauh..
    ngeh-ngeh-ngeh.
    aku masih aku.
    novel-komik masih sebati nga aku.
    jaga diri sahabat~
    Maakillah

  1. biscuck says:

    hee..
    takpee.
    yg penting, kite akan kembali dekat suatu hari nnt..

    saat yg paling ku tunggu..
    bile kite kembali berganding bahu berjuang bersama..:D

    aku akan pulanggg~..
    kembali padamuu sahabat~..

    haha..mu dan novel n komik mmg x bley dipisahkan..hehe